Luister via Extra Gold Player Luister via Windows Media Player Luister via TuneIn Luister via Winamp Player Luister via Real Player Luister via iTunes

Eind jaren 70 deze zaterdag Geplaatst op
20-05-2019
Tweet dit nieuws

Klik hier voor de lijsten

In de HISTORISCHE ZATERDAGMIDDAGGEBEURTENIS van 25 mei de Top 40 met
Peter Hoogwerf en de Tipparade met Bert van der Laan van 27-05-1978.


Overige hitparades dit weekend:
Op zondag om 20:00 uur de Nonstop 80's TOP 40 van 28-05-1983 met Dave Roest en
tussen 21:00 en 23:00 uur de LP Top 20 met Pieter Oele van 27-05-1978.


35 jaar CD en Platenbeurs Neerkant (zondag) Geplaatst op
20-05-2019
Tweet dit nieuws

LIVE vanaf de CD en Platenbeurs

Oldies Club Neerkant organiseert aanstaande zondag 26 mei weer een grote internationale CD- en Platenbeurs. De beurs wordt gehouden in gemeenschapshuis "De Moost", Moostenstraat 3 in Neerkant. De zaal gaat open om 11:00 uur en er zullen standhouders uit Nederland, België en Duitsland aanwezig zijn. Met méér dan 250 meter tafels behoren dezee beurzen tot de grotere platenbeurzen van Nederland. Er kan tijdens de beurs gesnuffeld worden tussen meer dan 95.000 (vinyl) singles, LP's, CD's en DVD's. De zaal is geopend tot 17:00 uur en de entree en het parkeren zijn gratis!

In juni bestaat Oldies Club Neerkant precies 35 jaar. Ook in 1984, bij de oprichting van de vereniging, stond het vinyl (singles en LP's) centraal en nu nog steeds is het vinyl de belangrijkste reden op naar de succesvolle platenbeurzen in Neerkant te komen. Wie jarig is, mag trakteren: Om het 35-jarig jubileum -een unicum- te vieren verloot Oldies Club Neerkant onder de geïnteresseerde beursbezoekers 10x 2 toegangskaarten voor een rondleiding in de enige vinyl platenperserij die Nederland nog heeft: Record Industry in Haarlem. Ooit produceerde deze fabriek 30.000 LP's van de LP Thriller van Michael Jackson per dag. Die toptijd is voorbij, maar nog steeds worden er op de machines van destijds dagelijks duizenden albums geperst voor de binnenlandse en buitenlandse markt. Wil je weten, hoe dit productieproces tot stand komt? Laat dan je naam en mailadres achter in de brievenbus bij de stand van Radio Extra Gold of kijk op de Facebook pagina van Oldies Club Neerkant voor de speciale facebook-actie en wie weet mag jij op 21 juni gaan kijken in deze bijzondere vinyl perserij.

Tijdens deze CD- en Platenbeurs is Extra Gold weer live te horen vanuit het altijd gezellige Brabantse Neerkant. Tijdens de grote, gratis toegankelijke platenbeurzen van de OldiesClub Neerkant is Extra Gold al jaren te gast met een complete retro-radio studio, met éhte originele carts, jinglemachines, draaitafels en 'overjarige' maar niet minder gezellige DJ's. Uiteraard met sfeerimpressies vanaf de beursvloer en bijzondere muziek vanaf vinyl (vooral ook net aangeschaft fraai materiaal van diverse bezoekers, menigmaal gelardeerd met een prachtverhaal van het hoe en waarom van de zojuist gedane aankoop). Aanrader dus!! De LIVE uitzending begint om 12:00 uur en over het eindpunt wordt nog nagedacht. Of het 16:00 uur of 17:00 uur wordt... Met andere woorden, kom gewoon eens langs bij de mobiele radiostudio voor een praatje met je plaatje! Da's namelijk nogal leuk!


Overal luisteren naar ExtraGold via TuneIn Geplaatst op
08-01-2014
Tweet dit nieuws


Radio Extra Gold is óveral te ontvangen via TuneIn.

Of je nu luistert via een smartphone (iPhone, Android, Windows, Blackberry), tablet (iPad, Android, Amazon), smarttv (Samsung, Panasonic), webradio (Logitech) of in de auto (Chevrolet, Ford, Tesla), je favoriete radiostation is óveral te ontvangen via de TuneIn App (download 'm hier). Zoek naar Radio Extra Gold en sla 'm op bij je favorieten!


Ben JIJ al lid? Geplaatst op
16-09-2013
Tweet dit nieuws

LIKE onze Facebook pagina!


| E-mail:  |   |  |