Luister via Extra Gold Player Luister via Windows Media Player Luister via TuneIn Luister via Winamp Player Luister via Real Player Luister via iTunes

We gaan weer 46 jaar terug in de tijd Geplaatst op
22-05-2017
Tweet dit nieuws

Klik hier voor de lijsten

In de HISTORISCHE ZATERDAGMIDDAGGEBEURTENIS van 27 mei de Top 40 met
Jan Hariot en de Tipparade met Bert van der Laan van 22-05-1971.

Na Goud van Oud Nonstop presenteert Jan Hariot vanaf 13:00 uur een prettige vroege 70's Top 40, uit de tijd dat vanaf de Noordzee het vrije geluid vanaf de Norderney en ook luid en duidelijk vanaf de Mebo II klonk; daar was de Nederlandstalige service net enige maanden bezig. De hoogste nieuwe in de Top 40 was op nummer 20 Ocean met Put your hand in the hand. In de Historische Zaterdagmiddaggebeurtenis van Extra Gold, waarbij onder auspiciën van de Stichting Nederlandse Top 40 ook met regelmaat de bijzondere hit- en tiplijsten aan de orde komen is ook vanaf 16:00 uur het motto "Even terug naar toen". En natuurlijk weer veel origineel vinyl in de Tipparade van week 21 1971 uit het singles-archief van Bert v.d. Laan met daarin ook een aantal eigenlijk totaal onterecht vergeten juweeltjes.
Op zondag om 20:00 uur de 80's TOP 40 van 30-05-1981 met Dave Roest en
tussen 21:00 en 23:00 uur de LP Top 20 met Pieter Oele van 22-05-1971.


Kom naar Neerkant op zondag 28 mei Geplaatst op
20-05-2017
Tweet dit nieuws

CD- en Platenbeurs in Neerkant

Oldies Club Neerkant organiseert op zondag 28 mei een grote internationale CD- en Platenbeurs. De beurs wordt gehouden in gemeenschapshuis "De Moost", Moostenstraat 3 te Neerkant (gemeente Deurne). De zaal gaat open om 11:00 uur en er zullen standhouders uit Nederland, België en Duitsland aanwezig zijn. Er kan tijdens de beurs gesnuffeld worden tussen meer dan 95.000 (vinyl) singles, LP's, CD's en DVD's. De zaal is geopend tot 17:00 uur. De entree en het parkeren zijn gratis!

Voor iedereen zit er wel iets tussen, want vrijwel elk genre is vertegenwoordigd. Collectors items of gewoon die mega hit. Ook bezitters van de razend populaire jukeboxen komen in Neerkant aan hun trekken, want of het nu oude meezingers of meedeiners zijn, vele favoriete deuntjes waar u wellicht lang voor hebt moeten zoeken, liggen op deze CD- en Platenbeurs op u te wachten. En bijna altijd gesorteerd op artiest, jaartal of muzieksoort.

Tijdens deze CD- en Platenbeurs zal Radio Extra Gold vanaf 12:00 uur rechtstreeks uitzenden vanuit de Moost in Neerkant. Kortom, Radio Extra Gold staat garant voor de passende sfeer tijdens de CD- en Platenbeurs in Neerkant, maar is natuurlijk ook thuis en onderweg te horen!


De Norderney 192 Videostream Geplaatst op
11-03-2015
Tweet dit nieuws

De Norderney 192 video-stream De videostream van Norderney 192 is ook te bekijken op de videopagina van Extra Gold.

Deze videostream bevat niet alleen leuk -en vaak ook uniek- beeldmateriaal van radio uit de zeezenderperiode, maar ook van de vele speciale uitzendingen van Radio Extra Gold!


Overal luisteren naar ExtraGold via TuneIn Geplaatst op
08-01-2014
Tweet dit nieuws


Radio Extra Gold is óveral te ontvangen via TuneIn.

Of je nu luistert via een smartphone (iPhone, Android, Windows, Blackberry), tablet (iPad, Android, Amazon), smarttv (Samsung, Panasonic), webradio (Logitech) of in de auto (Chevrolet, Ford, Tesla), je favoriete radiostation is óveral te ontvangen via de TuneIn App (download 'm hier). Zoek naar Radio Extra Gold en sla 'm op bij je favorieten!


Ben JIJ al lid? Geplaatst op
16-09-2013
Tweet dit nieuws

LIKE onze Facebook pagina!


| E-mail:  |   |  |