Luister via Extra Gold Player Luister via Windows Media Player Luister via TuneIn Luister via Winamp Player Luister via Real Player Luister via iTunes

16-09-2019 Even terug naar 1979Tweet dit nieuws

Klik hier voor de lijsten

In de HISTORISCHE ZATERDAGMIDDAGGEBEURTENIS van 21 september de Top 40 met
Rob van Wezel en de Tipparade met Bert van der Laan van 22-09-1979.

Zaterdag presenteert Peter Hoogwerf vanaf 13:00 uur weer een historische Top 40. Deze keer is het 1979. Vanaf de Noordzee klonk de muziek vanaf de Old Lady met overdag (in het Nederlands) en in de avond en nacht (in het Engels) natuurlijk Radio Caroline. In Hilversum was de VOO druk bezig een vaste stek te veroveren en een stempel op het radiomaken in die periode te drukken. Zeker ook merkbaar in de toen op handen staande jaren '80. De hoogste nieuwe in de Top 40 was op nummer 24 van de Specials: Gangsters. In de Historische Zaterdagmiddaggebeurtenis van Extra Gold, waarbij onder auspiciën van de Stichting Nederlandse Top 40 ook met regelmaat de bijzondere hit- en tiplijsten aan de orde komen is natuurlijk ook vanaf 16:00 uur het motto "Even terug naar toen". De complete Tipparade van week 38 1979 is er voor de ware liefhebber, want niet alleen de overbekende hits komen aan bod bij Extra Gold; ook de soms bijkans vergeten bescheiden tipnoteringen geven kleur aan de complete beleving van de tijd van toen. Met alle singles vanaf het originele vinyl uit het singles-archief van- en met Bert van der Laan.
Overige hitparades dit weekend:
Op zondag om 20:00 uur de Nonstop 80's TOP 40 van 25-09-1982 met Dave Roest en
tussen 21:00 en 23:00 uur de LP Top 20 met Pieter Oele van 22-09-1979.


16-09-2019 Hey! We komen weer naar Neerkant!Tweet dit nieuws


Alvast in de agenda noteren : zondagmiddag 29 september weer LIVE VANUIT NEERKANT (Platenbeurs Gebouw De Moost).

Op zondagmiddag 29 september aanstaande is Extra Gold weer LIVE te horen vanuit het altijd gezellige Brabantse Neerkant. Tijdens de grote, gratis toegankelijke platenbeurzen van de OldiesClub Neerkant is Extra Gold al jaren te gast met een complete retro-radio studio, met échte originele carts, jinglemachines, draaitafels en 'overjarige' maar niet minder gezellige DJ's. Uiteraard met sfeerimpressies vanaf de beursvloer en bijzondere muziek vanaf vinyl (vooral ook net aangeschaft fraai materiaal van diverse bezoekers, menigmaal gelardeerd met een prachtverhaal van het hoe en waarom van de zojuist gedane aankoop). De beurs in Gebouw De Moost aan de Moostenstraat 3 beslaat 4 bomvolle zalen, volgepakt met LP's, singles, CD's en diverse toebehoren voor de rechtgeaarde plaatjessnuffelaars. Aanrader dus!! De live uitzending begint om 12:00 uur en over het eindpunt wordt nog nagedacht. Of het 16:00 uur of 17:00 uur wordt... m.a.w. gewoon eens komen! Da's namelijk nogal leuk!


08-01-2014 Overal luisteren naar Extra Gold via TuneInTweet dit nieuws


Radio Extra Gold is óveral te ontvangen via TuneIn.

Of je nu luistert via een smartphone (iPhone, Android, Windows, Blackberry), tablet (iPad, Android, Amazon), smarttv (Samsung, Panasonic), webradio (Logitech) of in de auto (Chevrolet, Ford, Tesla), je favoriete radiostation is óveral te ontvangen via de TuneIn App (download 'm hier). Zoek naar Radio Extra Gold en sla 'm op bij je favorieten!


16-09-2013 Ben JIJ al lid?Tweet dit nieuws

LIKE onze Facebook pagina!


| E-mail:  |   |  |