Luister via Extra Gold Player Luister via Windows Media Player Luister via TuneIn Luister via Winamp Player Luister via Real Player Luister via iTunes

47 jaar terug in de tijd deze zaterdag Geplaatst op
14-01-2019
Tweet dit nieuws

Klik hier voor de lijsten

In de HISTORISCHE ZATERDAGMIDDAGGEBEURTENIS van 19 januari de Top 40 met
Jan Hariot en de Tipparade met Bert van der Laan van 17-01-1972.

Na FORZA! presenteert Jan Hariot vanaf 13:00 uur weer een fraaie vroege 70's Top 40, uit de tijd dat vanaf de Noordzee de muziek over jong Europa werd uitgestrooid door niet alleen meer Radio Veronica. De ook Nederlandstalige concurrentie kwam van de meest gekleurde zendschuit die ooit op de Noordzee heeft gelegen: de Mebo II met het geluid van Radio Noordzee Internationaal. De hoogste nieuwe in de Top 40 was op nummer 18 van de Dizzy Man's Band met 'A matter of facts'. In de Historische Zaterdagmiddaggebeurtenis van Extra Gold, waarbij onder auspiciën van de Stichting Nederlandse Top 40 ook met regelmaat de bijzondere hit- en tiplijsten aan de orde komen is natuurlijk ook vanaf 16:00 uur het motto "Even terug naar toen". De complete Tipparade van week 03 1972 is er voor de ware liefhebber, want niet alleen de overbekende hits komen aan bod bij Extra Gold, ook de tipnoteringen van toen geven kleur aan de complete beleving van die tijd. Met vrijwel alle singles vanaf het originele vinyl uit het singles-archief van- en met Bert van der Laan.
Overige hitparades dit weekend:
Op zondag om 20:00 uur de Nonstop 80's TOP 40 van 23-01-1982 met Dave Roest en
tussen 21:00 en 23:00 uur de LP Top 20 met Pieter Oele van 17-01-1972.


Hey! We komen weer naar Neerkant! Geplaatst op
14-01-2019
Tweet dit nieuws


Op zondagmiddag 27 januari is Extra Gold weer live te horen vanuit het altijd gezellige Brabantse Neerkant. Tijdens de grote, gratis toegankelijke platenbeurzen van de OldiesClub Neerkant is Extra Gold al jaren te gast met een complete retro-radio studio, met échte originele carts, jinglemachines, draaitafels en 'overjarige' maar niet minder gezellige DJ's. Uiteraard met sfeerimpressies vanaf de beursvloer en bijzondere muziek vanaf vinyl (vooral ook net aangeschaft fraai materiaal van diverse bezoekers, menigmaal gelardeerd met een prachtverhaal van het hoe en waarom van de zojuist gedane aankoop). De beurs in Gebouw De Moost aan de Moostenstraat 3 beslaat 4 bomvolle zalen, volgepakt met LP's, singles, CD's en diverse toebehoren voor de rechtgeaarde plaatjessnuffelaars. Aanrader dus!! De live uitzending begint om 12:00 uur en over het eindpunt wordt nog nagedacht. Of het 16:00 uur of 17:00 uur wordt... M.a.w. gewoon eens komen! Da's namelijk nogal leuk!


Overal luisteren naar ExtraGold via TuneIn Geplaatst op
08-01-2014
Tweet dit nieuws


Radio Extra Gold is óveral te ontvangen via TuneIn.

Of je nu luistert via een smartphone (iPhone, Android, Windows, Blackberry), tablet (iPad, Android, Amazon), smarttv (Samsung, Panasonic), webradio (Logitech) of in de auto (Chevrolet, Ford, Tesla), je favoriete radiostation is óveral te ontvangen via de TuneIn App (download 'm hier). Zoek naar Radio Extra Gold en sla 'm op bij je favorieten!


Ben JIJ al lid? Geplaatst op
16-09-2013
Tweet dit nieuws

LIKE onze Facebook pagina!


| E-mail:  |   |  |