Wie is Peter Hoogwerf

Peter Hoogwerf werd geboren op 26 juli 1963 in een (toen) 3000 zielen tellend dorpje, letterlijk onder de rook van Rotterdam.
Sinds 1978 is hij actief als DJ.

Door Radio Mi Amigo geïnfecteerd geraakt met het radiovirus (geen onplezierige ziekte trouwens en de symptomen zijn gelukkig niet verontrustend). Vele huiswerkopgaven zijn blijven liggen omdat geluisterd werd naar Baken 16, School's out en Stuurboord.

Begonnen bij Music Power (lokaal station) en vervolgens bij Radio West.
Begin jaren 80 veel gedraaid in clubs en zalen. Exclusief verbonden geweest aan een regionaal promotiebedrijf, waarvoor hij alle promo's en reclamespots insprak. Door zijn voorliefde voor jaren 50-muziek altijd het gevoel gehad in het verkeerde decennium geboren te zijn. Aan het begin van de show is dan ook meestal een Rock & Roll- of Doowop-nummer te horen. Een andere voorliefde is de Motown-soul, ook een vast programma-item. Peter is ook een lijstjes-freak; geef hem een hitlijst en hij is blij als een kind.

Tussen 13:00 en 16:00 presenteert hij op zaterdag om de 4 weken de TOP 40:en iedere vrijdagavond tussen 20:00 en 21:00 uur het 12 INCH ARCHIEF:

E-mail: