Wie is Peter Vrakking

Ergens in 2001 ondekte ik Radio 192 en dat was voor mij pure radio, al wist ik niet waarom op dat moment. Ook ontdekte ik een erg leuk programma op Radio 192: Club Mi Amigo. Ik luisterde elke zaterdagavond en nam elke aflevering op. Het leek wel of oude tijden herleefden, ik nam vroeger namelijk ook de programma's op van Radio Mi Amigo.

In november 2003 begon men met het onderdeel Cash Casino met als prijs een mega-groot Club Mi Amigo bierworstje dat je de volgende dag zelf mocht ophalen in Sangria. Ik was de eerste die won en sindsdien was ik niet meer weg te slaan uit de studio!

Na het einde van Radio 192 in september 2004 werd er aan mij gevraagd of ik wat uurtjes non-stop kon afleveren voor het testen van 'een stream'. In de loop van dat najaar werd duidelijk wat de bedoeling was en op 5 maart 2005 begon Radio Mi Amigo 192. Daar heb ik veel werk op de achtergrond verricht, zoals het knippen en schonen van het jingle-pakket en o.a. de voorbereiding van de Benelux Top 100 Allertijden met Kerst 2005.

Nu verzorg ik wekelijks de productie van PIRATE GOLD en REGGAE FEVER.
E-mail: