Henry Valk


Radio en Henry zijn zo ongeveer synoniemen. Of zo je wilt eeneiige tweelingen. Al op jonge leeftijd was ik bezig met dit fantastische medium. Droomde van een carrière bij een van de zeezenders. Maar daar was ik te jong voor. Op mijn kamertje maakte ik in de avond- en nachturen items en jingles voor de piraten. En kreeg in de loop van de tijd ook leuke persoonlijke contacten met de helden, want dat waren én zijn het voor mij.

Later – de zeezenders waren inmiddels verbannen – ging ik als DJ aan de slag. Het verlegen ventje won een DJ-wedstrijd, de rest laat zich raden. In alle functies die ik daarna heb gedaan was er altijd wel een gaatje om met radio bezig te zijn. Toen ik vroeger met pensioen kon gaan, werd ik meteen actief voor de streekomroep hier in de buurt. Als hoofdredacteur probeer ik Regio90 te verbeteren. Niet zonder succes, we groeien enorm.

En nu dus Extra Gold. Wat gaaf om op maandag, dinsdag en woensdag met LUNCHROOM (12:00-13:00 uur) en maandagavond met FIFTIES FLASHBACKS (20:00-21:00 uur) een aantal uren te mogen vullen.


Deel te mogen uitmaken van dit kanjerteam: Een voorrecht!

E-mail: