Wie is Fred van Veen

Deze in '69 geboren muziekliefhebber kwam er op zijn 15e levensjaar achter dat muziek één van zijn grootste passies zou worden. Voor zijn 15e altijd buiten bezig, voetballen, varen, de kwajongen uithangen, en dan ineens op zo'n karakteristiek BASF-cassette bandje uit de jaren 70 van vader: My boy en I put a spell on you horen en meteen betoverd zijn, de voetbal gelijktijdig in de spreekwoordelijke wilg hangend. Vader wist zoonlief te vertellen dat I put a spell on you tot CCR behoorde en My boy, moest hij zelf maar uitvinden... Hij gaf zijn oogappel duidelijk te kennen dat als hij dat niet wist er muzikaal iets mis was met zijn jongste telg.
Hij kwam er achter... een zekere Presley wees hem de weg naar tal van andere artiesten.

Na een flink aantal CD's bij elkaar gesprokkeld te hebben, vond deze persoon in kwestie dat hij de muziek wel kon delen met andere mensen. En dat ging het best via het medium radio!

Fred is iedere zaterdagavond te beluisteren tussen 19:00 en 20:00 uur met DE TAND DES TIJDS, tussen 20:00 en 21:00 uur met de serie ELVIS XTRA (THE MEMPHIS FLASH) en tussen 21:00 en 22:00 uur met de CLASSIC CROONERS.Website: www.jimreeves.eu

E-mail: